Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IFP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IFP. Als je het bestand wilt openen IFP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IFP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Grand Theft Auto Animation Format Rockstar Games

Wat is een bestand IFP?

Game animatie bestand gebruikt door Grand Theft Auto (GTA) III en daaropvolgende GTA games. Kan meerdere animaties bevatten in een enkel bestand, en elke animatie bevat het 3D-model en animatie frames. Gebruikt voor game cutscenes.

Hoe een bestand openen IFP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IFP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IFP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IFP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IFP openen

Andere problemen met een bestand IFP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IFP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IFP:

  • het gekozen bestand IFP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IFP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IFP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand