Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IFS. Als je het bestand wilt openen IFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InfoSlips Secure Information Package Format InfoSlips

Wat is een bestand IFS?

Een IFS-bestand is een interactief document dat wordt gegenereerd door InfoSlips, een e-facturatieprogramma dat wordt gebruikt voor het verzenden van financiële documenten naar klanten. Het bevat een document, zoals een nieuwsbrief, kwartaalverklaring, welkomstpakket, commissiestelling of brief.

InfoSlips wordt gebruikt door grote organisaties zoals Microsoft, Mercedes-Benz, Investec en Sanlam. Deze bedrijven gebruiken het programma voor het vertalen van "platte" documenten in veilige, interactieve IFS-documenten voor hun klanten.

IFS-bestanden kunnen bekeken worden met het gratis InfoSlips ForMe Viewer-programma of in een webbrowser met InfoSlips online.

Hoe een bestand openen IFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IFS openen

Andere problemen met een bestand IFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IFS:

  • het gekozen bestand IFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand