Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IFW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IFW. Als je het bestand wilt openen IFW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IFW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
INTUS Firmware Format PCS Systemtechnik

Wat is een bestand IFW?

Firmware-bestand dat wordt gebruikt door de INTUS-terminals van PCS Systemtechnik, die worden gebruikt voor timecardbeheer, toegangscontrole en dataverzameling. Wordt gebruikt voor het bijwerken van de firmware op het aansluitapparaat met behulp van de INTUS RemoteConf-software.

De oudere INTUS RemoteSetup-software (voor INTUS 3100, 3450, 5300, enz.) Kan niet gebruikt worden om INTUS-terminals bij te werken met IFW-bestanden. In plaats daarvan moet de RemoteConf software (INTUS 5500, 5600) worden gebruikt.

Hoe een bestand openen IFW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IFW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IFW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IFW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IFW openen

Andere problemen met een bestand IFW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IFW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IFW:

  • het gekozen bestand IFW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IFW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IFW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand