Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IGES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IGES. Als je het bestand wilt openen IGES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IGES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Initial Graphics Exchange Specification Format N/A

Wat is een bestand IGES?

Vector formaat voor het opslaan van draadframe modellen die 2D of 3D ontwerpen vertegenwoordigen. Op basis van de IGES (Initial Graphics Exchange Specification) standaard. Opslaan van gegevens in een ASCII-tekstformaat, waardoor het gemakkelijk wordt overgedragen naar verschillende programma's en platforms.

IGES-bestanden gebruiken vaak de .IGS-extensie.

Hoe een bestand openen IGES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IGES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IGES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IGES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IGES openen

Andere problemen met een bestand IGES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IGES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IGES:

  • het gekozen bestand IGES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IGES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IGES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IGES
IGES naar DWF