Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IGG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IGG. Als je het bestand wilt openen IGG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IGG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SuiteProfiler Color Map Format Dana Foy

Wat is een bestand IGG?

Color Map data bestand gemaakt door SuiteProfiler, een programma waarmee gebruikers zelfstandige kleurenkaarten kunnen maken en vervolgens de kleurenkaarten gebruiken om apparaatafhankelijke ICC-kleurenkaartprofielen voor soft proofing en afdrukken te produceren. Kan meerdere kleurenkaartprofielen bevatten die samen een reeks profielen bevatten voor een bepaalde profileringsomgeving.

SuiteProfiler- en IGG-bestanden stellen gebruikers in staat om kleurenkaartprofielen te maken voor kleurschalige veranderingen zonder het oorspronkelijke beeld te bewerken. Verschillende kleurenkaartprofielen kunnen op hetzelfde beeld worden toegepast om verschillende effecten te verkrijgen, zoals zwart-wit optredens of aangepaste kleurenschema's voor een doelafdrukapparaat.

Hoe een bestand openen IGG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IGG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IGG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IGG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IGG openen

Andere problemen met een bestand IGG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IGG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IGG:

  • het gekozen bestand IGG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IGG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IGG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand