Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IGM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IGM. Als je het bestand wilt openen IGM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IGM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Indigo Renderer Material Texture Format Glare Technologies

Wat is een bestand IGM?

Bestand gebruikt door Indigo Renderer, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van fotorealistische 3D-beelden. Bevat een materiaal dat grafische eigenschappen opslaat die het oppervlak van een 3D-object realistisch verschijnen, zoals die van metaal, hout, plastic, baksteen of ander materiaal. Kan worden opgenomen als onderdeel van een Indigo Renderer-scène (.IGS-bestand).

Veel IGM-bestanden kunnen gratis gedownload worden van de Indigo Renderer's website.

IGM-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat, maar kunnen worden gecomprimeerd in het .PIGM-formaat, dat geschikt is om te delen door de verminderde bestandsgrootte.

Hoe een bestand openen IGM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IGM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IGM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IGM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IGM openen

Andere problemen met een bestand IGM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IGM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IGM:

  • het gekozen bestand IGM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IGM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IGM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand