Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IGMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IGMA. Als je het bestand wilt openen IGMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IGMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
INTUS Graphics User Interface Format PCS Systemtechnik

Wat is een bestand IGMA?

Bestand gebruikt door INTUS-terminals, die apparaten zijn die worden gebruikt voor timecardbeheer, dataverzameling en toegangscontrole. Beveiligt een archief van GUI's voor een terminal, die elk een andere gebruikersinterface voor het terminal scherm verschaffen. Gebruikt voor het bundelen van alle grafiekmaskerbestanden samen voor een terminal.

IGMA-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd formaat en gecomprimeerd met het Deflate-algoritme.

Hoe een bestand openen IGMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IGMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IGMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IGMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IGMA openen

Andere problemen met een bestand IGMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IGMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IGMA:

  • het gekozen bestand IGMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IGMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IGMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand