Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IGP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IGP. Als je het bestand wilt openen IGP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IGP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Igor Player Format NoteHeads

Wat is een bestand IGP?

Bestand aangemaakt door Igor Engraver, een muzieknotatie applicatie. Biedt de bladmuziek voor een muzikale compositie en kan verschillende instrumentele onderdelen opgeven. Kan worden gedownload in een demo-staat, bekeken met de Igor Reader-applicatie (ook wel NoteHeads Reader genoemd), en vervolgens via internet via Igor Reader gekocht.

De muziek in IGP-bestanden kan ook hoorbaar worden gespeeld in de Igor Reader-software. Dit komt doordat IGP-bestanden MIDI-informatie opslaan die kunnen worden afgespeeld via het MIDI-systeem van de computer of door een samplerapparaat dat is aangesloten op de computer. Het IGP-formaat wordt officieel het "Igor Publishing" -formaat genoemd.

Igor Reader is niet meer beschikbaar om te downloaden.

Hoe een bestand openen IGP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IGP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IGP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IGP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IGP openen

Andere problemen met een bestand IGP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IGP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IGP:

  • het gekozen bestand IGP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IGP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IGP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand