Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IGS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IGS. Als je het bestand wilt openen IGS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IGS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IGES ASCII CAD Format N/A

Wat is een bestand IGS?

2D / 3D vector grafisch formaat gebaseerd op de Initial Graphics Exchange Specification (IGES). Wordt gebruikt door veel CAD-programma's als een standaard ASCII-tekstgebaseerd formaat voor het opslaan en exporteren van vectordata. Kan draadframe modellen, oppervlak- of vaste objectvoorstellingen, schakelschema's en andere objecten opslaan.

Het IGES-formaat werd in 1979 geïntroduceerd en werd de norm voor het overdragen van driedimensionale modellen tussen CAD-programma's. In de afgelopen jaren is het echter vervangen door het nieuwere .STP formaat.

Hoe een bestand openen IGS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IGS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IGS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IGS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IGS openen

Andere problemen met een bestand IGS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IGS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IGS:

  • het gekozen bestand IGS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IGS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IGS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IGS
IGS naar DWGIGS naar 3DMAPIGS naar 3DVIGS naar 3DXMLIGS naar ASATIGS naar ASCIGS naar CATDRAWING