Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IHW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IHW. Als je het bestand wilt openen IHW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IHW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IN-HEH Timeline Workspace Format IN-HEH

Wat is een bestand IHW?

Opgeslagen werkruimte voor IN-HEH-tijdlijn, een programma dat historische en genealogische databases maakt. Beveiligingsweergaveopties zoals venstergroottes en posities, alsmede filters die worden gebruikt om te filteren welke gebeurtenisgegevens worden weergegeven.

IHW-bestanden kunnen worden geladen via de tijdlijn om de opgeslagen gebruikerswerkruimteinstellingen op te roepen of over te schakelen naar een ander werkruimte.

Hoe een bestand openen IHW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IHW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IHW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IHW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IHW openen

Andere problemen met een bestand IHW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IHW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IHW:

  • het gekozen bestand IHW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IHW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IHW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand