Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

II Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand II. Als je het bestand wilt openen II, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ II

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IconWorkshop Extended Information Format Axialis Software

Wat is een bestand II?

Informatiebestand gemaakt door IconWorkshop, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van aangepaste pictogrammen voor Mac OS, Windows en Unix. Hiermee worden metagegevens geassocieerd met een afbeelding of icoon, waaronder de titel, omschrijving, auteur en zoekwoorden.

II-bestanden worden gebruikt door LibraryWorkshop's bibliothecaris voor het indexeren en verbeteren van zoekmogelijkheden. Ze zijn gecreëerd als verborgen bestanden en krijgen dezelfde naam als hun bijbehorend mediabestand, behalve met de extra extensie ".Ii".

Hoe een bestand openen II?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand II niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de II lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand II associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand II openen

Andere problemen met een bestand II

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand II bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken II:

  • het gekozen bestand II is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand II met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand II bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand