Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IIF. Als je het bestand wilt openen IIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Interchange Format Intuit

Wat is een bestand IIF?

Generisch gegevensformaat gebruikt door Intuit QuickBooks voor het exporteren van financiële gegevens. Opgeslagen in een tekstgebaseerde tab-gescheiden formaat, vergelijkbaar met een .TSV-bestand. Kan worden geïmporteerd door QuickBooks en de meeste spreadsheetprogramma's.

Hoe een bestand openen IIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IIF openen

Andere problemen met een bestand IIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IIF:

  • het gekozen bestand IIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IIF
IIF naar ACCDB