Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IIM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IIM. Als je het bestand wilt openen IIM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IIM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IOpus Internet Macro Format iOpus

Wat is een bestand IIM?

Uitvoerbare macro gemaakt met iMacro, een internetautomatiseringsprogramma. Kan meerdere commando's bevatten die in volgorde kunnen worden uitgevoerd. Gebruikt voor het automatiseren van gemeenschappelijke internettaken.

iMacros-scripts die zijn gemaakt met de iMacros Scripting Interface, kunnen worden uitgevoerd in Internet Explorer en Firefox. IMacros voor Firefox is ook beschikbaar als gratis Firefox-add-on.

Hoe een bestand openen IIM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IIM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IIM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IIM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IIM openen

Andere problemen met een bestand IIM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IIM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IIM:

  • het gekozen bestand IIM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IIM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IIM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand