Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IIP. Als je het bestand wilt openen IIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ThinAnywhere Configuration Format ThinAnywhere, Inc

Wat is een bestand IIP?

Bevat instellingen die worden gebruikt om verbinding te maken met een ThinAnywhere-server. Kan het externe IP-adres, de inloggegevens, het venstergrootte en andere parameters bevatten. Kan worden opgeslagen door ThinAnywhere zodra een succesvolle verbinding is opgericht.

IIP-bestanden worden standaard opgeslagen in de map 'My DocumentsMy Connections'. Opgeslagen IIP-bestanden kunnen door ThinAnywhere geladen worden om snel verbinding te maken met actieve servers.

"iIP" is ook de naam van het protocol dat ThinAnywhere gebruikt om te communiceren tussen de server en de client. Het ondersteunt 128-bits AES-encryptie voor beveiligingsdoeleinden.

Hoe een bestand openen IIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IIP openen

Andere problemen met een bestand IIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IIP:

  • het gekozen bestand IIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand