Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IIT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IIT. Als je het bestand wilt openen IIT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IIT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Install Creator Settings Format Clickteam

Wat is een bestand IIT?

Bestand gebruikt door Install Creator, een programma waarmee gebruikers Windows-programmeurs kunnen maken. Bevat installatie instellingen, zoals bestemming directory, installatiebestandsnamen en Windows Start Menu locatie. Gebruikt door Install Creator om een ​​Windows-installatieprogramma te maken met de opgegeven eigenschappen.

IIT-bestanden voor de Pro-versie van Install Creator gebruiken de .IIP-extensie.

Hoe een bestand openen IIT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IIT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IIT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IIT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IIT openen

Andere problemen met een bestand IIT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IIT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IIT:

  • het gekozen bestand IIT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IIT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IIT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand