Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IIX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IIX. Als je het bestand wilt openen IIX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IIX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Trados Translation Memory Index Format SDL

Wat is een bestand IIX?

Bevat indexgegevens voor een vertaalgeheugen dat wordt gebruikt door Trados-vertaalsoftware. Organiseert de inhoud van een vertaalgeheugen. Wordt door de Workbench van Trados Translator gerefineerd indien verwijderd.

Een vertaalgeheugen (TM) bevat vijf bestandstypes waaronder IIX, .TMW, .MDF, .MTF en .MWF bestanden.

Hoe een bestand openen IIX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IIX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IIX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IIX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IIX openen

Andere problemen met een bestand IIX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IIX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IIX:

  • het gekozen bestand IIX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IIX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IIX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand