Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IK. Als je het bestand wilt openen IK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CryENGINE IK Animation Format Crytek

Wat is een bestand IK?

Bestand gebruikt door de CryENGINE SDK, een programma suite die wordt gebruikt voor het bouwen van 3D games. Hiermee worden inverse kinematische (IK) gegevens opgeslagen, die karakterkoppelingsposities en bewegingen karakteriseren. Bewerkt met de 3D-applicatie die bij de SDK is opgenomen.

Vanaf versie 3.3 combineert CryENGINE nu de .IK, .CAL en .SETUP bestanden in een enkel .CHRPARAMS bestand. Daarom worden IK-bestanden niet langer gebruikt.

Hoe een bestand openen IK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IK openen

Andere problemen met een bestand IK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IK:

  • het gekozen bestand IK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand