Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IKF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IKF. Als je het bestand wilt openen IKF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IKF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
INTUS Keyboard Settings Format PCS Systemtechnik

Wat is een bestand IKF?

Bestand gebruikt door INTUS RemoteConf, een programma dat wordt gebruikt voor het configureren van INTUS-terminals. Bevat een kaart tussen touchscreen-gebeurtenissen en de onderliggende functies die worden toegepast wanneer de gebeurtenissen worden geactiveerd.

INTUS terminals worden gebruikt voor timecard management (iE, medewerkers in en uitklokken), beveiligings toegangscontrole, diagnostiek en dataverzameling.

Alleen nieuwere INTUS-terminalmodellen (iE, INTUS 5500 en 5600) kunnen IKF-bestanden en de RemoteConf-software gebruiken voor updates. Oudere INTUS-terminals, inclusief de INTUS 3100, 3450 en 5300, worden beheerd met INTUS RemoteSetup, de voorganger van RemoteConf.

Hoe een bestand openen IKF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IKF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IKF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IKF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IKF openen

Andere problemen met een bestand IKF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IKF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IKF:

  • het gekozen bestand IKF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IKF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IKF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand