Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ILBM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ILBM. Als je het bestand wilt openen ILBM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ILBM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Interleaved Bitmap Format Electronic Arts

Wat is een bestand ILBM?

Bitmap-beeldformaat op basis van het bestand van het Interchange File (.IFF-bestanden). Oorspronkelijk ontworpen voor gebruik met Amiga chipsets. Biedt bitplanes op, die een beetje gegevens bevatten voor elke beeldpixel. Ondersteunt bitonale en kleurafbeeldingen, evenals compressie van RLE (Run-length encoding).

ILBM-bestanden werden gebruikt door vroege grafische bewerkingsprogramma's, zoals Electronic Arts Deluxe Paint. Ze zijn nog steeds zichtbaar met behulp van meerdere beeldkijkers.

Interleaved Bitmap-bestanden kunnen ook worden opgeslagen met de .LBM-extensie. Ze worden soms ook gezien als .IFF-bestanden, hoewel het ILBM-formaat niet alle functies ondersteunt die zijn opgegeven in het Interchange File Format.

Hoe een bestand openen ILBM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ILBM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ILBM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ILBM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ILBM openen

Andere problemen met een bestand ILBM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ILBM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ILBM:

  • het gekozen bestand ILBM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ILBM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ILBM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand