Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ILDOC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ILDOC. Als je het bestand wilt openen ILDOC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ILDOC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BroadVision QuickSilver Document Format BroadVision

Wat is een bestand ILDOC?

Document gemaakt met QuickSilver, een desktopprogramma voor publicatie op hoog niveau. Kan worden samengesteld uit meerdere bronnen, waaronder tekst-, grafische- en databasebestanden. Auteur in Unicode en ondersteunt alle Europese en Aziatische talen.

ILDOC is kort voor "Interleaf document", omdat QuickSilver door Interleaf werd ontwikkeld voordat het door BroadVision werd verworven.

Hoe een bestand openen ILDOC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ILDOC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ILDOC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ILDOC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ILDOC openen

Andere problemen met een bestand ILDOC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ILDOC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ILDOC:

  • het gekozen bestand ILDOC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ILDOC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ILDOC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand