Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ILK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ILK. Als je het bestand wilt openen ILK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ILK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Incremental Linking Format Microsoft

Wat is een bestand ILK?

Bestand gebruikt door Microsoft Visual Studio, een IDE die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van Windows-applicaties. Bevat linkerdata voor een gecompileerd uitvoerbaar bestand (eG, .EXE of .DLL). Scherp maken van projectcompilatie en koppeling, vooral voor grotere projecten.

Incrementele koppelingsbestanden opslaan gegevens op een zodanige wijze dat gelokaliseerde ontwikkelingswijzigingen alleen updates nodig hebben voor de getroffen delen van een gecompileerd en gekoppeld uitvoerbaar. Dit stelt ontwikkelaars in staat om veranderingen in broncode te maken en de resultaten sneller te testen zonder dat de software opnieuw de volledige uitvoerbare bestanden moet herbouwen.

Het gebruik van ILK-bestanden kan de uitvoerbaarheid langzamer maken in prestaties en groter in omvang. Daarom moeten ontwikkelaars deze prestatiemetingen onderzoeken bij het opbouwen en implementeren van de uiteindelijke afleveringen.

Kleiner ontwikkelingsprojecten kunnen niet profiteren van incrementele koppeling. Ga als volgt te werk om de incrementele koppeling in Visual Studio uit te schakelen, ga naar de linkeropties in het venster Projecteigenschappen.

Hoe een bestand openen ILK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ILK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ILK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ILK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ILK openen

Andere problemen met een bestand ILK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ILK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ILK:

  • het gekozen bestand ILK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ILK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ILK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand