Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMAGE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMAGE. Als je het bestand wilt openen IMAGE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMAGE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ShrinkWrap Disk Image Format N/A

Wat is een bestand IMAGE?

Bestand met exacte kopie van gegevens van een Mac-geformatteerde schijf. Kan op het bureaublad worden gemonteerd zoals een cd of andere schijf. Wordt gebruikt door Disk Copy en ShrinkWrap.

Hoe een bestand openen IMAGE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMAGE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMAGE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMAGE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMAGE openen

Andere problemen met een bestand IMAGE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMAGE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMAGE:

  • het gekozen bestand IMAGE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMAGE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMAGE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand