Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMAPMBOX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMAPMBOX. Als je het bestand wilt openen IMAPMBOX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMAPMBOX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mail Format Apple

Wat is een bestand IMAPMBOX?

Folder gemaakt door Apple Mail, de standaard e-mail client voor Mac OS X. Inclusief subdirectories genaamd / Bijlagen / (voor het opslaan van e-mailbijlagen, waaronder .EMLXPART-bestanden) en / Berichten / (voor het opslaan van .EMLX-e-mailberichten). Sla lokale exemplaren van e-mailberichten op van een IMAP-account dat is ingesteld in de software.

IMAP mailboxen zijn eigenlijk mappen en geen bestanden.

Hoe een bestand openen IMAPMBOX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMAPMBOX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMAPMBOX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMAPMBOX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMAPMBOX openen

Andere problemen met een bestand IMAPMBOX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMAPMBOX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMAPMBOX:

  • het gekozen bestand IMAPMBOX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMAPMBOX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMAPMBOX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand