Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMD. Als je het bestand wilt openen IMD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GIS Image Metadata Format N/A

Wat is een bestand IMD?

GIS-bestand dat georeferentie-informatie bevat voor een overeenkomstig rasterbeeld, zoals een GeoTIFF (.TIF). Kan de coördinaten locatie informatie opslaan alsook de referentie raster afbeelding. Kaarten GIS-afbeeldingen op real-world geografie.

Hoe een bestand openen IMD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMD openen

Andere problemen met een bestand IMD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMD:

  • het gekozen bestand IMD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand