Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IME. Als je het bestand wilt openen IME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Global Input Method Editor Microsoft

Wat is een bestand IME?

Bestand dat wordt gebruikt door het Windows-besturingssysteem voor het omzetten van toetsaanslagcombinaties naar tekens. Vaak gebruikt bij het schrijven van Chinese of Japanse tekst, die meerdere toetsaanslagen vereist voor het uitbrengen van een enkel teken.

IME-bestanden zijn te vinden in de directory C: WindowsSystem32. Ze worden opgeslagen in het .DLL-formaat maar gebruiken de extensie ".Ime", die staat voor Input Method Editor.

Hoe een bestand openen IME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IME openen

Andere problemen met een bestand IME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IME:

  • het gekozen bestand IME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand