Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMF. Als je het bestand wilt openen IMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apogee IMF Audio File Format id Software

Wat is een bestand IMF?

Id Music File (IMF) gemaakt voor gebruik in id Software video games. Bevat gegevens vergelijkbaar met MIDI-bestanden, omdat de bestanden geen gemonsterde digitale audio bevatten, maar liever muzieknotities bevatten. Gebruikt om muziekgegevens te verzenden voor weergave op AdLib geluidskaarten.

Het IMF-bestandsformaat is gemaakt door id Software voor hun videospelletjes. Vanwege de lage kwaliteit van het geluid en het eigen formaat (alleen AdLib-geluidskaarten) wordt het IMF-formaat niet meer gebruikt.

Sommige programma's, zoals AdPlug, emuleren AdLib geluidskaarten en kunnen IMF-bestanden afspelen.

Hoe een bestand openen IMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMF openen

Andere problemen met een bestand IMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMF:

  • het gekozen bestand IMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand