Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMG. Als je het bestand wilt openen IMG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Floppy Image Image Format Apple

Wat is een bestand IMG?

Schijfafbeelding gebruikt om een ​​bestandssysteem te monteren. Kan worden gemonteerd als een schijfstation (eG, een externe harde schijf) of een optische schijf (eG, een cd of dvd). Op de harde schijf opgeslagen, maar wordt herkend als een schijf of een harde schijf wanneer deze door de computer is gemonteerd.

IMG-bestanden werden gebruikt door Mac OS 9 en eerdere versies van het Mac OS. Ze kunnen nog steeds geopend worden op Mac OS X, maar ze zijn vervangen door de nieuwere .DMG-schijfafbeelding.

In sommige gevallen kunt u een extensie van een IMG-bestand uitbreiden van ".Img" naar ".Iso" andere programma's om het bestand te openen.

Hoe een bestand openen IMG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMG openen

Andere problemen met een bestand IMG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMG:

  • het gekozen bestand IMG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IMG
IMG naar ISOIMG naar CDIIMG naar DAAIMG naar UIF