Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMI. Als je het bestand wilt openen IMI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Magellan Map Format Magellan

Wat is een bestand IMI?

Kaartbestand gebruikt door Magellan GPS navigatiesystemen, inclusief eXplorist en Triton apparaten. Bevat een kaart, inclusief straten, topografie en interessante punten. Gebruikte toegang tot kaartinformatie tijdens het rijden, wandelen, kamperen, jagen, vissen of varen.

IMI-bestanden worden ook gebruikt voor het visualiseren van waypoints, routes en geocaches binnen Magellan PC-softwareprogramma's.

Hoe een bestand openen IMI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMI openen

Andere problemen met een bestand IMI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMI:

  • het gekozen bestand IMI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand