Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMJ. Als je het bestand wilt openen IMJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pegasus Image Corp Format Bitmap Graphics Format Pegasus Image Corporation

Wat is een bestand IMJ?

Variatie van een .JFIF-bestand dat is gebaseerd op het Microsoft Windows-bitmap (.BMP) -formaat. Gebruik een efficiënter kleurenpalet dan standaard bitmapafbeeldingen. Gemaakt door Pegasus Image Corporation en wordt gebruikt door screensaver applicaties.

Hoe een bestand openen IMJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMJ openen

Andere problemen met een bestand IMJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMJ:

  • het gekozen bestand IMJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand