Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IML. Als je het bestand wilt openen IML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ACT! Internet Mail Message Format JetBrains

Wat is een bestand IML?

Module bestand gemaakt door IntelliJ IDEA, een IDE gebruikt om Java applicaties te ontwikkelen. Opslaan informatie over een ontwikkelmodule, die een Java, Plugin, Android, of Maven component kan zijn. Sla de modulepaden, afhankelijkheden en andere instellingen op.

IML-bestanden worden gebruikt om kleine delen van een groter ontwikkelingsproject op te slaan. IntelliJ IDEA gebruikt .IPR-bestanden voor het opslaan van projecten, die verwijzen naar meerdere IML-bestanden. Zowel de IPR als de IML-bestanden gebruiken XML-opmaak.

Android Studio, een Android-software ontwikkeling tool gebaseerd op de IntelliJ IDEA engine, gebruikt ook IML-bestanden voor Android ontwikkelingsprojecten.

Hoe een bestand openen IML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IML openen

Andere problemen met een bestand IML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IML:

  • het gekozen bestand IML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand