Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMR. Als je het bestand wilt openen IMR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM Cognos Impromptu Report Format IBM

Wat is een bestand IMR?

Rapport bestand gemaakt door Cognos Impromptu, een IBM-applicatie die wordt gebruikt voor het genereren van rapporten uit verschillende gegevensbronnen. Hiermee slaat u de pagina-opmaakinformatie op en bevat verwijzingen naar de gegevensbronnen die de gegevens voor de velden van het rapport leveren. Wordt gebruikt voor het genereren van bedrijfsrapporten.

IMR-bestanden kunnen ook een snapshotrapport zijn, inclusief ruwe data, zodat het rapport zonder externe gegevensbronnen kan worden bekeken.

Hoe een bestand openen IMR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMR openen

Andere problemen met een bestand IMR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMR:

  • het gekozen bestand IMR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand