Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMY. Als je het bestand wilt openen IMY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IMelody Mobile Phone Ring-tone Format N/A

Wat is een bestand IMY?

Monofoon ringtone formaat ontwikkeld door de irDa (infrarood communicatie) vereniging. Ondersteunt volumeregeling en speciale codes die de achtergrondverlichting van de telefoon, LED-verlichting en trilling kunnen regelen.

Het iMelody formaat wordt ondersteund door diverse Sony Ericsson, Motorola, Siemens en Alcatel telefoons.

Hoe een bestand openen IMY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMY openen

Andere problemen met een bestand IMY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMY:

  • het gekozen bestand IMY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand