Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IMZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IMZ. Als je het bestand wilt openen IMZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IMZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WinImage Compressed Disk Image Gilles Vollant

Wat is een bestand IMZ?

Gecomprimeerde schijfafbeelding gemaakt met WinImage, een disk image utility. Bevat een exacte kopie van een fysieke schijf, maar wordt ook gecomprimeerd om schijfruimte op te slaan. Kan worden gemonteerd als een fysieke schijf wanneer geopend met WinImage.

Niet gecomprimeerde schijfafbeeldingen worden opgeslagen als .IMA-bestanden.

Hoe een bestand openen IMZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IMZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IMZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IMZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IMZ openen

Andere problemen met een bestand IMZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IMZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IMZ:

  • het gekozen bestand IMZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IMZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IMZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand