Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INCA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INCA. Als je het bestand wilt openen INCA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INCA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand INCA?

Een INCA-bestand bevat previews voor pagina-elementen die worden gebruikt door InCopy, een tekstverwerker die integreert met het Adobe InDesign-pagina-opmaakprogramma. Het bevat pagina-voorvertoningen van een subset van een InDesign-document (.INDD-bestand), alsook toegangsrechten voor het wijzigen van bijbehorende .INCX-gekoppelde inhoudbestanden. INCA-bestanden worden gebruikt voor het verdelen van het werk dat nodig is voor het bewerken van een publicatie.

Opdrachtbestanden worden gemaakt met InDesign en vervolgens toegewezen aan een specifieke editor, die toestemming heeft om pagina-inhoud te bewerken met InCopy. Nadat de pagina is voltooid, deelt de redactie de afzender mee. Dit proces is nuttig op verschillende manieren: verdeling taken bewerken tussen meerdere redactie. Voorkom ongewenste wijzigingen in beveiligde delen van InDesign-documenten, zoals de master layout. Het bestand en projectgrootte verminderen die naar redactie wordt verzonden. Met behulp van een check-in / check-out systeem, zodat slechts één werknemer tegelijkertijd toegang heeft tot de pagina-inhoud. Opsporen welke editors hebben aangepast welke delen van een document. INCA-bestanden worden geëxporteerd met INCX-gekoppelde inhoudsbestanden, die de tekst, afbeeldingen en frames bevatten die moeten worden gewijzigd. Editors krijgen doorgaans toegang tot INCA- en INCX-bestanden via een netwerk.

INCA-bestanden zijn vervangen door .ICMA-bestanden in InDesign en InCopy CS4 en later.

Hoe een bestand openen INCA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INCA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INCA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INCA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INCA openen

Andere problemen met een bestand INCA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INCA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INCA:

  • het gekozen bestand INCA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INCA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INCA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand