Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INCP. Als je het bestand wilt openen INCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InCopy CS3 Package Format Adobe Systems

Wat is een bestand INCP?

Pakket gebruikt door InCopy, een professioneel schrijf- en bewerkingsprogramma dat nauw aansluit bij het Adobe InDesign-pagina-opmaakprogramma. Bevat een .INCA-bestand en de bijbehorende .INCX-bestanden. Wordt gebruikt om een ​​subset van een InDesign-document voor remote editing te verpakken.

INCP-bestanden worden geëxporteerd door een ontwerper met InDesign, aangepast door een editor die InCopy gebruikt, en vervolgens teruggestuurd naar de ontwerper als een .INDP-pakket. Het INDP-bestand kan in het originele InDesign-document (.INDD-bestand) worden geïmporteerd in InDesign.

Van InDesign en InCopy CS4 gebruiken InCopy-pakketbestanden de .ICAP-extensie.

Hoe een bestand openen INCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INCP openen

Andere problemen met een bestand INCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INCP:

  • het gekozen bestand INCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand