Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INCX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INCX. Als je het bestand wilt openen INCX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INCX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand INCX?

Bestand dat wordt gebruikt door InCopy, een tekstverwerkingsprogramma dat wordt gebruikt bij de Adobe InDesign-pagina-opmaak applicatie. Bevat pagina-opmaakgrafieken en frames die worden uitgevoerd vanuit InDesign. Gebruikt om een ​​subset van een .INDD-bestand in te dienen voor het bewerken.

INCX-bestanden worden bewerkt met InCopy. Zij kunnen alleen worden gewijzigd door de redacteur die toestemming heeft gegeven voor een uitgegeven .INCA-bestand. INCX-bestanden worden meestal toegankelijk via een netwerk.

INCX-bestanden worden gebruikt door InDesign en InCopy CS3 en eerder. Versies CS4 en later gebruiken de .ICML extensie.

Hoe een bestand openen INCX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INCX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INCX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INCX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INCX openen

Andere problemen met een bestand INCX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INCX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INCX:

  • het gekozen bestand INCX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INCX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INCX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand