Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IND Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IND. Als je het bestand wilt openen IND, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IND

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Graphics Document Format Adobe

Wat is een bestand IND?

Document gemaakt met InDesign, een professioneel print- en digitaal opmaakprogramma. Kan geformatteerde tekst, links, afbeeldingen en andere embedded media bevatten. Ondersteunt meerdere pagina's en pagina-overgangen.

InDesign-documenten maken gebruik van de .INDD-bestandsuitbreiding, maar sommige documenten kunnen met alleen de extensie ".Ind" worden opgeslagen, zodat ze voldoen aan de standaardnaam van de drie-letter extensie voor Windows.

Hoe een bestand openen IND?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IND niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IND lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IND associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IND openen

Andere problemen met een bestand IND

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IND bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IND:

  • het gekozen bestand IND is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IND met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IND bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IND
IND naar EPUB