Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INDB. Als je het bestand wilt openen INDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Book Format Adobe Systems

Wat is een bestand INDB?

Een INDB-bestand bevat een boek gemaakt door Adobe InDesign, een professionele pagina-indeling en publicatie programma. Het slaat meerdere .INDD-documenten op, die de pagina's en hoofdstukken van het boek bevatten. INDB-bestanden bevatten ook de paginanummers, indexen en andere opmaakinformatie.

INDB-bestanden worden gebruikt voor het samenstellen van documenten in een groter boek, evenals het publiceren en afdrukken van de definitieve kopie. Ze zijn vaak behulpzaam voor het opslaan van computerbronnen tijdens het bewerken, omdat de computer niet alle inhoud van het INDD-bestand moet laden tijdens het maken van het boek.

Om een ​​INDB-bestand te maken, selecteer Bestand & rarr. Nieuw & rarr. Boek ..., noem uw boek, kies uw locatie opslaan en klik op Opslaan.

Boeken zijn toegankelijk via het paneel Boeken binnen InDesign. Boeken zijn gescheiden van documenten (INDD-bestanden), omdat één of meer documenten gebruikt worden om de inhoud van het boek te bevolken.

Hoe een bestand openen INDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INDB openen

Andere problemen met een bestand INDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INDB:

  • het gekozen bestand INDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand