Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INDD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INDD. Als je het bestand wilt openen INDD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INDD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Document Format Adobe Systems

Wat is een bestand INDD?

Een INDD-bestand is een professioneel pagina-indeling project dat is gemaakt met Adobe InDesign. Het bevat paginaformatteringsinformatie, pagina-inhoud, gekoppelde bestanden, stijlen en stalen. INDD-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken en opmaken van boeken, tijdschriften, kranten, folders en brochures.

Het INDD-bestand is het belangrijkste bestandstype dat geassocieerd wordt met InDesign. Wanneer u een pagina-opmaakproject opslaat, wordt het INDD-bestand gemaakt door InDesign om het project op te slaan.

U kunt een INDD-bestand maken in InDesign door File & rarr te selecteren. Nieuw & rarr. Document.

U kunt een INDD-bestand openen door simpelweg op het INDD-bestand te dubbelklikken of om File & rarr te selecteren. Open....

InDesign-documenten kunnen ook worden geopend met InCopy, het professionele schrijfprogramma van Adobe. Ze kunnen geïmporteerd worden in QuarkXpress met de ID2Q plugin.

Corrupte INDD-bestanden kunnen worden geopend en gerepareerd door Stellar Phoenix InDesign Repair. Het programma is ontworpen om eigenschappen zoals lagen, hyperlinks, afbeeldingen, tekst en animatie kruisverwijzingen te repareren.

Hoe een bestand openen INDD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INDD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INDD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INDD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INDD openen

Andere problemen met een bestand INDD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INDD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INDD:

  • het gekozen bestand INDD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INDD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INDD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies INDD
INDD naar PDFINDD naar EPSINDD naar EPUBINDD naar HTMINDD naar HTMLINDD naar INDINDD naar QXP