Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INDL. Als je het bestand wilt openen INDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Object Library Format Adobe Systems

Wat is een bestand INDL?

Een INDL-bestand is een objectbibliotheek gemaakt door InDesign, een applicatie die gebruikt wordt om professionele pagina-indelingen te maken. Het kan grafisch, tekst en pagina's bevatten, evenals liniaalgidsen, roosters, getekende vormen en gegroepeerde afbeeldingen. Met INDL-bestanden kunnen gebruikers gemeenschappelijke pagina-elementen samenstellen en hergebruiken.

INDL-bestanden kunnen worden gemaakt door een of meer objecten te markeren en vervolgens Bestand & rarr te selecteren. Nieuw & rarr. Bibliotheek. Geopende bibliotheken verschijnen op het objectbibliotheekpaneel in de gebruikersinterface van InDesign. Gebruikers kunnen afzonderlijke objecten toevoegen of verwijderen in een open objectbibliotheek met behulp van het bibliotheekpaneel.

Wanneer u een INDL-bestand van een oudere softwareversie opent, converteert InDesign de objectbibliotheek automatisch naar het meest recente formaat.

Hoe een bestand openen INDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INDL openen

Andere problemen met een bestand INDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INDL:

  • het gekozen bestand INDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand