Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INDP. Als je het bestand wilt openen INDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Package Format Adobe Systems

Wat is een bestand INDP?

Pakket gebruikt door InDesign, een desktop publishing programma dat gebruikt wordt om professionele pagina-opmaak te maken. Opslaan van de wijzigingen die zijn aangebracht in een .INCP-pakket door een editor. Gebruikt om de afgewerkte inhoud terug te importeren in een InDesign-document (.INDD-bestand).

INDP-bestanden worden gemaakt door Adobe InCopy, een schrijf- en bewerkingsprogramma dat wordt gebruikt bij InDesign.

INDP-bestanden worden gebruikt door InDesign en InCopy CS3 en eerder. Versies CS4 en later gebruiken de .IDAP-extensie.

Hoe een bestand openen INDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INDP openen

Andere problemen met een bestand INDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INDP:

  • het gekozen bestand INDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand