Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INDS. Als je het bestand wilt openen INDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand INDS?

Snippet gemaakt door InDesign, een professioneel pagina-indeling programma. Bevat een subset van een InDesign-document, zoals een pagina-item of een groep pagina-items. Opgeslagen in een XML-formaat Gebruikt om delen van een document te exporteren en opnieuw te gebruiken.

Snippets kunnen worden gemaakt door een of meer objecten in InDesign te selecteren en ze vervolgens naar het bureaublad te slepen. Zij kunnen ook worden geëxporteerd door File & rarr te selecteren. Export binnen InDesign.

INDS-bestanden werden gebruikt door oudere versies van InDesign. Ze zijn vervangen door .IDMS-bestanden.

Hoe een bestand openen INDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INDS openen

Andere problemen met een bestand INDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INDS:

  • het gekozen bestand INDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand