Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INDT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INDT. Als je het bestand wilt openen INDT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INDT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Template Format Adobe Systems

Wat is een bestand INDT?

Een INDT-bestand is een pagina-layoutsjabloon voor het ontwerpen van pagina's in Adobe InDesign, een desktop publishing programma. Het wordt typisch gebruikt bij het maken van meerdere pagina's die een vergelijkbaar formaat hebben. INDT-bestanden kunnen bij de InDesign-software worden opgenomen of door de gebruiker gemaakt worden.

INDT-bestanden worden gebruikt om meerdere .INDD-documenten te maken met dezelfde stijlen en opmaak. Bestand is het belangrijkste bestandstype dat geassocieerd wordt met InDesign. Wanneer u een pagina-opmaakproject opslaat, wordt het INDD-bestand gemaakt door InDesign om het project op te slaan.

U kunt een INDT-bestand maken in InDesign door File & rarr te selecteren. Opslaan als ... En kies de 'InDesign CC 2017 template' in de vervolgkeuzelijst 'Format'.

Om een ​​INDT-bestand in Creative Cloud te openen, dubbelklikt u op het INDT-bestand of selecteert u Bestand & rarr. Open ..., ga naar uw bestandslocatie, selecteer het bestand en klik op Openen.

Hoe een bestand openen INDT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INDT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INDT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INDT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INDT openen

Andere problemen met een bestand INDT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INDT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INDT:

  • het gekozen bestand INDT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INDT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INDT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand