Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INF. Als je het bestand wilt openen INF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Installation Script Format N/A

Wat is een bestand INF?

Een INF-bestand is een plain text configuratie bestand dat bepaalt welke bestanden zijn geïnstalleerd met een bepaald software programma of update. Het kan ook de locatie van de bestanden en de mappen waar de bestanden worden geïnstalleerd, opgeven. INF-bestanden worden gebruikt door het Windows-besturingssysteem, of door het programma of installatieprogramma dat het INF-bestand bevat.

INF-bestanden lijken op .INI-bestanden en worden vaak gebruikt om stuurprogramma's te installeren. Ze bevatten de naam van de bestuurder en de locatie, driver versie informatie en register informatie.

Helaas kunnen INF-bestanden door virussen worden geïnfecteerd, omdat ze zonder autorisatie kunnen autorungen. Om veilig te zijn, moet u deze niet handmatig openen.

Hoe een bestand openen INF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INF openen

Andere problemen met een bestand INF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INF:

  • het gekozen bestand INF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand