Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INF_LOC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INF_LOC. Als je het bestand wilt openen INF_LOC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INF_LOC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Installation Format Microsoft

Wat is een bestand INF_LOC?

Bestand gebruikt door Windows voor het opslaan van informatie over stuurprogramma's. Wordt intern gebruikt door Windows bij het installeren en configureren van stuurprogramma's. Handelt als cache voor bestuurdersgegevens. Opgeslagen in een tekstformaat en kan worden bekeken met een teksteditor zoals Notitieblok.

Verscheidene INF_LOC-bestanden zijn te vinden in de volgende directory:

C: WindowsSystem32DriverStoreen-VS

Hoe een bestand openen INF_LOC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INF_LOC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INF_LOC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INF_LOC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INF_LOC openen

Andere problemen met een bestand INF_LOC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INF_LOC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INF_LOC:

  • het gekozen bestand INF_LOC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INF_LOC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INF_LOC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand