Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INFO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INFO. Als je het bestand wilt openen INFO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INFO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ZoomBrowser Image Index Format Canon

Wat is een bestand INFO?

Opslaan informatie over afbeeldingen die zijn opgeslagen in een Zoom Browser fotoalbum. Inclusief miniatuurafbeeldinggegevens, waarmee het snel bladeren van afbeeldingen in het album mogelijk is. Gemaakt wanneer een of meer afbeeldingsbestanden worden geopend door ZoomBrowser.

Het ZoomBrowser-indexbestand wordt meestal genaamd "Zbthumbnail.Info" en wordt opgeslagen in dezelfde map als de beelden die het overeenkomt. Het bestand Zbthumbnail.Info is meestal verborgen, maar kan in uw albummap verschijnen, afhankelijk van de instellingen van uw computer.

Hoe een bestand openen INFO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INFO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INFO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INFO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INFO openen

Andere problemen met een bestand INFO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INFO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INFO:

  • het gekozen bestand INFO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INFO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INFO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand