Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INK. Als je het bestand wilt openen INK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mimio Ink Data Format Mimio

Wat is een bestand INK?

"Elektronisch whiteboard" -formaat opgeslagen door Mimio, een programma waarmee de gebruiker een tabletcomputerscherm kan tekenen met een digitale pen. Neemt aantekeningen, diagrammen, grafieken en illustraties op de whiteboard in de digitale inktopnamemodus. Sla gegevens op in een objectgebaseerd vectorformaat.

INK-bestanden ondersteunen volledige bewerking, inclusief schaal- en roterende voorwerpen en het wijzigen van de kleur of lijndikte van de vormen. Pagina's en objecten op pagina's kunnen ook worden aangepast. INK-bestanden ondersteunen ook het kopiëren en plakken van geselecteerde gegevens naar andere applicaties.

Hoe een bestand openen INK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INK openen

Andere problemen met een bestand INK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INK:

  • het gekozen bestand INK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand