Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INLK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INLK. Als je het bestand wilt openen INLK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INLK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Lock Format Adobe Systems

Wat is een bestand INLK?

Document lock bestand gemaakt door Adobe InDesign, een professioneel pagina-indeling programma. Gemaakt wanneer een InDesign-document (.INDD-bestand) wordt geopend, zodat andere instances van InDesign waarschuwingen tonen wanneer u het document probeert te openen of bewerken.

INLK-bestanden helpen voorkomen dat meerdere gebruikers hetzelfde bestand tegelijkertijd bewerken.

Hoe een bestand openen INLK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INLK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INLK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INLK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INLK openen

Andere problemen met een bestand INLK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INLK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INLK:

  • het gekozen bestand INLK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INLK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INLK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand