Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INMS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INMS. Als je het bestand wilt openen INMS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INMS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Menu Set Format Adobe Systems

Wat is een bestand INMS?

Instellingsbestand dat wordt gebruikt door Adobe InDesign, een programma dat wordt gebruikt om professionele pagina-indelingen te maken. Bevat de verberg- of showinstellingen voor menu-items, evenals de locatie van de menu-items. Wordt gebruikt om de gebruikersinterface aan te passen.

De standaardmenu kan niet worden aangepast. In plaats daarvan sla je een kopie van de standaardmenu op als nieuw INMS-bestand en verander het dan.

Hoe een bestand openen INMS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INMS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INMS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INMS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INMS openen

Andere problemen met een bestand INMS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INMS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INMS:

  • het gekozen bestand INMS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INMS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INMS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand