Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

INP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand INP. Als je het bestand wilt openen INP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ INP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Abaqus Input Format Dassault Systemes

Wat is een bestand INP?

Input bestand gebruikt door Abaqus engineering simulatie en analyse software. Sla de invoergegevens op voor een baan, die output visualisaties en andere gegevens kan produceren.

Hoe een bestand openen INP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand INP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de INP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand INP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand INP openen

Andere problemen met een bestand INP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand INP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken INP:

  • het gekozen bestand INP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand INP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand INP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand